Ahoj,
jmenuji se lucie

Do Benátek jezdím pravidelně od roku 2015 a objevuji místa, která běžný turista při své 2 – 3 denní návštěvě nemá šanci objevit. 

Vytvořila jsem už 3 průvodce (po Benátkách, Římě a Madeiře), které se vyznačují hlavně praktičností, přehlednými informacemi a důkladnými návody.

Cestování pro mě není jenom koníček, ale i práce, která mě živí. Kromě tvorby několika průvodců, se kterými si svou cestu užilo už více než 2 000 lidí,  jsem také spolu-zakladatelkou cestovatelské aplikace FlyAway, se kterou cestuje už více než 120 000 Čechů a Češek. 

Můj příběh

Do Benátek jsem se poprvé vydala v roce 2015, v té době s akčními letenkami za 135 Kč s aerolinkou Volotea. Cestování a hledání levných letenek mě bavilo a měla jsem za sebou několik cest za super ceny. Benátky jsou úplně jiné než jakékoliv jiné město a mě opravdu nadchly. 

průvodce od roku 2017
stále aktualizuji

Po několika dalších cestách v následujících 2 letech vznikla první verze průvodce, kterou chválilo stále více cestovatelů. Postupně jsem průvodce vylepšovala, přidávala další tipy, ladila zpracování, vizuální podobu a zapracovávala zpětnou vazbu od cestovatelů, kteří si podle něho naplánovali cestu do Benátek.

Průvodce je plný mých i vašich osobních tipů a je tvořený s mým osobním přístupem. Což je přesně to, co cestovatelé oceňuji v porovnání s tradičními průvodci od velkých vydavatelství. 

Kromě Benátek si mé cestovatelské nadšení získal také Řím a ostrov Madeira. I to jsou místa, kam se opakovaně vracím. A protože od cestovatelů, kteří vyrazili s mým průvodcem do Benátek stále přicházely dotazy na další průvodce, postupem času jsem přidala právě Řím a Madeiru. 

Co bude dál, to se uvidí. 🙂 Klidně mi napište svůj tip. Je skvělé číst zprávy, ve kterých píšete, že vaše další destinace bude ta, na kterou vytvořím průvodce. 🙂 

Galerie z mých cest

Chci, aby lidé prožili autentický zážitek, který s cestovkou ani s plánováním podle Googlu nezažijí.

V čem jsou moji průvodci jedineční?

Osobní přístup, vlastní zkušenosti i vaše tipy

Osobní podpora

Komplexní informace na jednom místě

staňte se součástí naší komunity

Sledujte můj profil na Instagramu, kde najdete mnoho inspirace, ale také přátelskou komunitu lidí, kteří rádi cestují.

Píšu blog! Přečtěte si zajímavé články.

Vlak do Benátek
Tipy pro cestu do Benátek

Benátky vlakem: vše, co potřebujete vědět o cestě vlakem do Benátek

Existuje několik způsobů, jak se dostat do Benátek. Letadlem, autem, autobusem i vlakem. A pokud byste ...

Benátky letadlem
Uncategorized

Benátky letadlem: Vše, co potřebujete vědět o cestě letadlem do Benátek

Pokud byste rádi navštívili Benátky letadlem, je dobré vědět, že lety do Benátek jsou ...

Benátky itinerář
Uncategorized

Benátky: Podrobný itinerář na 3 dny a osobní tipy 

Abyste měli základní představu o tom, jak velké Benátky jsou –  z jednoho konce na ...

Nezapomněli jste na něco?

Navštivte Benátky připraveni jako nikdy předtím

Kolikrát jste někam přijeli a na místě jste přemýšleli, jak něco funguje, jak se někam dostat, kolik co stojí, kde koupit lístek, kam si zajít na super lokální jídlo a jak nečekat ve frontě? 

5.0 / 1 000+ hodnocení